De to første ukene som interiørstylist

21.04.2018 - 21:27

Hei! Long time, no see! Hverdagen kom brått på oss når jeg begynte i ny jobb som interiørstylist for to uker siden, og dagene har gått i ett! Det har vært en stor omstilling for hele familien at jeg plutselig skulle begynne å jobbe igjen og Sebastian måtte begynne i barnehagen tre måneder før planlagt tid. Han var heldigvis veldig klar for det og storebror synes at det var veldig stas å få lillebror i barnehagen sin. Nå begynner vi å komme inn i gode rutiner og alt faller på plass.

Når det kommer til meg og jobben så kan jeg ikke si annet enn at jeg stortrives! Enn at jeg kan si at mitt yrke er interiørstylist! Jeg er virkelig så takknemlig for å jobbe med det jeg virkelig brenner for. Jeg er så glad for at Room Boligstyling gir meg denne sjansen og har troen på min kreativitet og kunnskap. Du kan lese innlegget jeg skrev når jeg takket ja til jobben her.

De siste to ukers boligstyling - HVITELINJER BLOGG

Vi har hatt boligstylinger daglig siden jeg startet og hver dag er det et nytt hjem som skal forandres. Enten om hjemmet er helt tomt for møbler eller om vi skal supplere med våre ting og skape en gjennomgående stil hos noen som skal selge boligen sin. Alle jobber kan ikke være helt perfekte, og som bolig- og interiørstylist så er vel ulempen all bæringen. For det er utrolig mye bæring! Den ene dagen måtte vi bære en sofa helt opp i 5. etasje, og samme dag var vi å tømte en annen leilighet i 4. etasje uten heis. Det kjennes på kroppen for å si det sånn! Men jeg tenker positivt og tar det som en ren treningsøkt – gode sko er utrolig viktig! 🙂 Det er uansett så absolutt verd det så lenge jeg får jobbe med det jeg liker aller mest 🙂

Jeg har fullt ansvar for stylingene til Room, og målet mitt er å skape et innbyende hjem og en god atmosfære. Her skal kjøperen som ser bildene av boligen eller kommer på visning føle at «Her vil jeg bo»! Jeg legger mye i detaljene og liker å blande farger og materiell. Jeg bruker blant annet blader, bøker, briller, pledd osv. i boligstyling for å skape et hjemmekoselig preg. Det er så utrolig gøy å forandre et tomt hjem til et levende hjem, og jeg er så heldig å få tilgang til utallige ting og møbler som Room har på lager. Det gjør jobben min til en drøm!

I tillegg til å style og klargjøre boliger for salg, så er vi også rundt på konsultasjoner til kunder som ønsker tips og råd før boligsalg. Her gir vi råd om hva du kan fjerne, tilføre og forbedre for å gjøre boligen mest mulig innbyende før fotografen kommer og visningene begynner. Det er utrolig kjekt å hjelpe andre for at de skal få mest mulig verdi av salget av boligen sin.

De siste to ukers boligstyling - HVITELINJER BLOGG

De siste to ukers boligstyling - HVITELINJER BLOGG

De siste to ukers boligstyling - HVITELINJER BLOGG

De siste to ukers boligstyling - HVITELINJER BLOGG

De siste to ukers boligstyling - HVITELINJER BLOGG

De siste to ukers boligstyling - HVITELINJER BLOGG

De siste to ukers boligstyling - HVITELINJER BLOGG


I løpet av de to ukene jeg har jobbet for Room Boligstyling så har spesielt ett oppdrag utmerket seg. Vi fikk i oppdrag om å style en leilighet som var så og si uberørt siden 70-tallet. Leiligheten var pent ivaretatt og i alle rom var det fine tapeter og vinyl på gulvene. Her var spørsmålet om vi skulle gå for inn for å modernisere leiligheten eller beholde det særpreget den hadde. Vi valgte det siste – Altså å style leiligheten i tøff, typisk retro-stil. Her gikk vi for store teak-møbler, mye grønne planter og farger. Legg merke til de herlige detaljene i bildene nedenfor!

De siste to ukers boligstyling - HVITELINJER BLOGG

De siste to ukers boligstyling - HVITELINJER BLOGG De siste to ukers boligstyling - HVITELINJER BLOGG

De siste to ukers boligstyling - HVITELINJER BLOGG

Dette er bare en liten brøkdel av alle bildene jeg har tatt av boligstylingene jeg har gjort i det siste. Og vil du se mer av stylingene så kan klikke deg inn på Instagram-kontoen til @roomboligstyling for her oppdaterer vi så og si daglig. Jeg håper at jeg får mer tid fremover til å oppdatere bloggen oftere med stylingoppdrag jeg gjør for det er utrolig gøy å vise frem hva jeg jobber med 🙂

Har du planer om å selge boligen din eller ønsker en konsultasjon før et eventuelt boligsalg, så kan du kontakte meg på kl@roomstyling.no 🙂


Få med deg når jeg oppdaterer!

Visste du at jeg har en Facebook-side? Her poster jeg hver gang jeg oppdaterer bloggen. Følg meg gjerne her: hvitelinjer
Ellers finner du meg på Instagram: @hvitelinjer / @white.interior / @hvitelinjer_crochet