Jeg har fått ny jobb!

06.04.2018 - 20:54

Hei, og veloverstått påskeferie! Vi tok oss noen ekstra feriedager og tilbringte til sammen to uker i Trøndelag. I påskedagene dro vi til Sverige og til Åre sammen med foreldrene mine og broren min med familie. En helt perfekt påskeferie med knall sol, mye god mat og fine dager ute i snøen. Jeg var nede for telling med spysyke i ett døgn og fryktet det værste med at ungene og de andre skulle bli smittet, men alle berget heldigvis. Ungene stor-koste seg i hele ferien og vi kommer hjem full av energi og klar for hverdagen igjen 🙂

Vi kom hjem i går morges etter å ha kjørt 14 timer i bil. Vi kjørte til og fra Trondheim med Teslaen og det gikk bedre enn vi hadde forventet. Vi valgte å kjøre om natten slik at ungene kunne sove og det funket. Vi måtte stoppe å lade tre-fire ganger i ca 40 minutter hver gang. Barna våknet når vi stoppet så da passet det fint å ta bleieskift, spise og strekke på beina. Når vi skulle kjøre igjen så sovnet de.

Jeg har virkelig koblet ut og tatt litt fri fra sosiale medier i påsken, og det har vært utrolig godt. Men tankene mine har også vært på noe som kommer til å prege hverdagen min mye fremover. Jeg har trippet og gledet meg til å fortelle dette til dere!

Jeg har fått ny jobb! (ROOM Boligstyling) - HVITELINJER BLOGG -

Like før påske ble jeg kontaktet av eieren av ROOM Boligstyling. Dette er et firma som holder til i Bergen og som har holdt på med boligstyling siden høsten 2015. De har en stor kundegruppe og er et godt etablert selskap her på Vestlandet. Jeg ble kontaktet fordi de nå var ute etter en interiørkonsulent/boligstylist i en 100 % fast stilling for ROOM. Etter et veldig hyggelig møte rett før påske, så var jeg så heldig å bli tilbudt stillingen! Dette er en mulighet jeg virkelig ikke kan gå glipp av og jeg kunne ikke komme meg fort nok hjem fra ferie for å signere kontrakten.

I går kveld tok jeg turen, fikk en rundtur på det store lageret der møblene oppbevares, og en god innføring i hva jobben hos ROOM Boligstyling vil gå ut på. Jeg skal ha fullt ansvar for styling og klargjøring av boliger for salgs, ta meg av markedsføring på sosiale medier, og innkjøp av nye ting til stylinger. Dette er jo drømmejobben min! Jeg er så utrolig stolt og spent!

Jeg har fått ny jobb! (ROOM Boligstyling) - HVITELINJER BLOGG -

Jeg har fått ny jobb! (ROOM Boligstyling) - HVITELINJER BLOGG -

Jeg begynner å jobbe for ROOM Boligstyling allerede fra neste uke, og det kribler i fingrene etter å starte! Her hjemme måtte vi hive oss rundt og forandre noe av fremtidsplanene våre. Planen var egentlig at jeg skulle være hjemme i mammapermisjon med Sebastian frem til pappa’n skulle gå ut i permisjon i midten av mai. Men takket være verdens beste barnehage så har de allerede ordnet barnehageplass til Sebastian, med start på mandag! Vi hadde første innkjøringsdag i dag og det ser ut til å gå strålende. Sebastian er en aktiv liten gutt som er veldig klar for å bli barnehagegutt. Det er litt blande følelser når jeg tenker på at begge guttene mine nå er blitt så store og at mammapermisjonen er over, men den tanken går fort over når jeg tenker på hva vi har i vente i den neste tiden. Jeg er sikker på at vi alle fire vil få en god hverdag 🙂

Jeg har fått ny jobb! (ROOM Boligstyling) - HVITELINJER BLOGG -

Når det gjelder Hvitelinjer, White.interior og bloggen, så kommer jeg til å fortsette på samme måte som tidligere. Jeg driver «Hvitelinjer» som et enkeltmannsforetak, og jeg betaler skatt og tar betalt for alle sponsede oppdrag jeg gjør. Det kommer jeg til å fortsette med, men det vil selvfølgelig bli påvirket av den nye jobben min. Jeg skal bruke dette til noe positivt og jeg kommer til å dele mye mer inspirasjon med dere. Ikke bare fra mitt hjem som jeg har gjort hittil, men også fra mange av stylingene vi skal gjøre i ROOM. Kanskje blir det noen før/etter-bilder fra stylinger, tips eller andre gøye ting som den nye hverdagen min kommer til å preges av. Jeg håper at dere vil følge med på veien og ha mye glede av det jeg deler med dere fremover 🙂

Til slutt vil jeg si tusen takk til ROOM Boligstyling for den tilliten dere har gitt meg. Jeg er så stolt og ydmyk over å få denne muligheten, og jeg gleder meg utrolig mye til å bli med på laget!

Følg gjerne ROOM Boligstyling i sosiale medier:

Nettside: www.roomstyling.no
Facebook: ROOM Boligstyling
Instagram: @roomboligstyling


Få med deg når jeg oppdaterer!

Visste du at jeg har en Facebook-side? Her poster jeg hver gang jeg oppdaterer bloggen. Følg meg gjerne her: hvitelinjer
Ellers finner du meg på Instagram: @hvitelinjer / @white.interior / @hvitelinjer_crochet