Om meg

Jeg heter Katrine Lindgjerdet og jeg bor i vakre Trondheim sammen med samboer Vegard og våre to gutter.

Jeg har opprinnelig en bachelor i Økonomi og Administrasjon og fagbrev i butikkfag. Jeg har vært i arbeidslivet siden jeg var 14 år og jeg har jobbet innen ulike butikk- og serviceyrker, samt med pensjon i Nordea Liv i 5 år. Likevel så er det interiør og design som har vært min store lidenskap store deler av livet. Siden 2018 har jeg blant annet jobbet som boligstylist og vært butikkleder for en større interiør-nettbutikk.

I starten av 2020 valgte jeg å si opp min faste jobb for å starte og studere Interiørdesign på Norsk Interiørskole. Jeg er allerede godt i gang som Interiørdesigner og tar på meg ulike interiøroppdrag. Du kan lese mer om mine Interiørdesign-tjenester her. I tillegg tilbyr jeg Instagramkurs for bedrifter her i Trondheim og omegn.

I tillegg til @hvitelinjer som per dags dato har over 100.000 følgere, startet jeg i juni 2015 Instagram-kontoen @white.interior1. Dette er en ren inspirasjonskonto der jeg deler og reposter bilder fra inspirerende hjem med en nordisk og moderne stil. Jeg gir eieren av bildet kreditering for delingen, noe som gir eieren en enorm mulighet til å bli oppdaget av nye følgere. I dag har kontoen ca 690.000 følgere, der hovedvekten er internasjonale – og der USA, Italia og Tyskland troner øverst på listen.

Når jeg skal slappe av og koble helt ut, så tyr jeg til mine andre hobbyer – nemlig strikking, hekling og perling. Det er en fin avslapping og terapi i en ellers så hektisk hverdag. Jeg hekler og perler stortsett etter «eget hode» og det har resultert i at jeg har begynt å produsere mine egne oppskrifter. De fleste hekle- og perledesignene jeg lager finner du oppskrift på i nettbutikken

Som du ser så har jeg har nok av ting å holde på med! Og den beste tilbakemeldingen jeg kan få av andre er at jeg inspirerer. Mitt mål med denne bloggen derfor at du blir inspirert – enten av det jeg deler av vårt hjem, interiør, oppussing, styling, DIY eller av mine hekleprosjekter 🙂


Nominasjoner og media
  • Gullfjæren Interior Awards, mars 2020: Nominert «Årets Gullfjær 2020».
  • Gullfjæren Interior Awards, mars 2019: Nominert «Årets Gullfjær 2019».
  • Gullfjæren Interior Awards, mars 2018: Vinner «Årets Gullfjær 2018» (Les bloggartikkel her).

Sosiale media

Du kan kontakte meg her her om det er noe du lurer på 🙂