Om meg

Hei!

Jeg heter Katrine Lindgjerdet og er 31 år. Jeg bor i vakre Trondheim sammen med min samboer Vegard, våre gutter Sander på 5 år og Sebastian på 3 år, og chihuahua’en vår Theo på 12 år.

Min store lidenskap er interiør og design. Jeg har vært interessert i interiør helt siden barndommen, og barnerommet mitt fikk ofte gjennomgå utskiftinger av farger og materiell. Mitt første store møbel jeg kjøpte selv var en sofa med kuskinn for konfirmasjonspengene mine – kanskje ikke et valg jeg hadde tatt i dag 🙂 Jeg har vært innom mange stilarter, men i de siste årene har jeg vært tro mot det moderne og «det varme» minimalistiske. Jeg liker det enkelt, og det gjenspeiles likeså i klesstilen min som i interiøret.

Jeg har alltid vært glad i å ta bilder, og kombinasjonen fotografering og interiør ble i februar 2015 til at jeg opprettet Instagram-kontoen @hvitelinjer. Jeg begynte å ta bilder av vår daværende leilighet og fikk mye respons. Nesten hver dag siden har jeg delt bilder av vårt hjem, og følgerne har blitt med meg på reisen gjennom flytting, jobbskifte, familieforøkelse og ellers mye i min hverdag. Jeg har fått en trofast følgerskala som jeg daglig kommuniserer med via kommentarfeltet og direkte meldinger.

I tillegg til @hvitelinjer som per dags dato har over 99.000 følgere, startet jeg i juni 2015 Instagram-kontoen @white.interior1. Dette er en ren inspirasjonskonto der jeg deler og reposter bilder fra inspirerende hjem med en nordisk og moderne stil. Jeg gir eieren av bildet kreditering for delingen, noe som gir eieren en enerom mulighet til å bli oppdaget av nye følgere. I dag har kontoen ca 690.000 følgere, der hovedvekten er internasjonale – og der USA, Italia og Tyskland troner øverst på listen.

Når jeg skal slappe av og koble helt ut, så tyr jeg til mine andre hobbyer – nemlig strikking og hekling. Det går nesten ikke en dag uten at jeg tar frem hekle- eller strikketøyet. Det er en fin avslapping og terapi i en ellers så hektisk hverdag. Jeg hekler stortsett etter «eget hode» og det har resultert i at jeg har begynt å produsere mine egne oppskrifter. Du kan se prosjektene mine på Instagram-kontoen @hvitelinjer_strikker.

Som du ser så har jeg har nok av interesser å holde på med, og den beste tilbakemeldingen jeg kan få av andre er at jeg inspirerer. Mitt mål med denne bloggen derfor at du blir inspirert – enten av det jeg deler av vårt hjem, interiør, oppussing, styling, DIY eller av mine hekleprosjekter 🙂


Nominasjoner og media
  • Gullfjæren Interior Awards, mars 2020: Nominert «Årets Gullfjær 2020».
  • Gullfjæren Interior Awards, mars 2019: Nominert «Årets Gullfjær 2019».
  • Gullfjæren Interior Awards, mars 2018: Vinner «Årets Gullfjær 2018» (Les bloggartikkel her).

Sosiale media

Du kan kontakte meg her her om det er noe du lurer på 🙂


Notice: get_current_page ble kalt feil. Current page retrieval should be called on or after the `current_screen` hook. Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 0.16.0.) in /home/admin/web/hvitelinjer.no/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778