Om meg

Hei!

Jeg heter Katrine Lindgjerdet og er 29 år. Jeg kommer opprinnelig fra Trondheim, men har bodd i vakre Bergen i de siste seks årene. Her bor jeg sammen med min samboer Vegard, våre gutter Sander på 3,5 år og Sebastian på 1 år, og chihuahua’en Theo på 10 år.

Min store lidenskap er interiør og design. Jeg har vært interessert i interiør helt siden barndommen, og barnerommet mitt fikk ofte gjennomgå utskiftinger av farger og materiell. Mitt første store møbel jeg kjøpte selv var en sofa med kuskinn for konfirmasjonspengene mine – kanskje ikke et valg jeg hadde tatt i dag 🙂 Jeg har vært innom mange stilarter, men i de siste årene har jeg vært tro mot det moderne og «det varme» minimalistiske. Jeg liker det enkelt, og det gjenspeiles likeså i klesstilen min som i interiøret.

Jeg har alltid vært glad i å ta bilder, og kombinasjonen fotografering og interiør ble i februar 2015 til at jeg opprettet Instagram-kontoen @hvitelinjer. Jeg begynte å ta bilder av vår daværende leilighet og fikk mye respons. Siden den gangen har jeg så og si daglig delt bilder av vårt hjem og synes det er like gøy i dag som den gang å få tilbakemeldinger på det jeg poster.

I tillegg til @hvitelinjer som per dags dato har over 95.000 følgere, startet jeg i juni 2015 Instagram-kontoen @white.interior. Her deler jeg inspirasjon innen stilen moderne og minimalistisk, og krediterer eieren av bildet. Kontoen har vokst i full fart og har per dags dato over 670.000 følgere.

Når jeg skal slappe av og koble helt ut, så tyr jeg til min andre hobby – nemlig hekling. Det går nesten ikke en dag uten at jeg tar frem heklekroken og hekler litt. Det er en fin avslapping og terapi i en ellers så hektisk hverdag. Jeg hekler stortsett etter «eget hode» og det har resultert i at jeg har begynt å produsere mine egne oppskrifter. Du kan se prosjektene mine på Instagram-kontoen @hvitelinjer_crochet.

Som du ser så har jeg har nok av interesser å holde på med, og den beste tilbakemeldingen jeg kan få av andre er at jeg inspirerer. Mitt mål med denne bloggen derfor at du blir inspirert – enten av det jeg deler av vårt hjem, interiør, oppussing, styling, DIY eller av mine hekleprosjekter 🙂


Nominasjoner og media

Sosiale media

Du kan kontakte meg her her om det er noe du lurer på 🙂