Regnbue "Alt blir bra" - Perlemotiv
Perling

Lansering av perledesign!

Endelig kan jeg avsløre hva jeg har jobbet med i det siste! I disse Korona-tider så har jeg vært hjemme med mine to små. Nesten hver eneste dag så har vi tatt frem perlebrettene og perlet. Guttene mine er som 3 og 5-åringer flest – full av energi, høyt og lavt! Da har perling vært en form for avslapping og en måte å få en liten «pust i bakken». Det har vært en fin ting å gjøre noe sammen og ungene får både konsentrasjon, kreativitet og fin-motorikk. Det har ført til mange timer sammen foran perlebrettene 🙂

Perlemotiv alfabet regnbue
På bildet ser du Perledesign Regnbue «Alt blir bra! og Perledesign alfabet


Det mest motiverende er når man har et perlemotiv å perle etter – «DETTE har jeg virkelig lyst til å lage!» Og i mangel etter å finne gode perlemotiv som var forståelige nok for barna, så fant jeg ut at jeg skulle lage mine egne design….

Derfor er det en STOR GLEDE å endelig kunne lansere flere av perle-designene jeg har laget i nettbutikken min !!!

Perlemotiv enhjørning og regnbue
På bildet ser du Perledesign Regnbue «Alt blir bra! og Perledesign Enhjørning Serine
Perlemotiv alfabet regnbue
På bildet ser du Perledesign alfabet

Prisen per motiv er 19,- og ved kjøp så får du automatisk tilsendt et dokument som viser hvilke farger og antall perlemotivet har. Du får også et detaljert bilde av motivet som tilsvarer størrelsen på perlebrettet – og velger du å skrive ut dokumentet og perler med gjennomsiktig perlebrett, så kan du legge brettet direkte på arket for å få eksakt plassering av perlene. Kjempe enkelt!


Dette er bare starten på noe som jeg skal utvikle enda mer – nå først vil perlemotivene lanseres fortløpende på nettbutikken og om et par uker kommer en ny stor nyhet som jeg gleder meg til å dele med dere!

Jeg håper du vil følge meg på veien og at du får mye glede av perledesignene som jeg lager!

Klem fra Katrine <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *