Stylingoppdrag på Øvre Nyhavna
Stylingjobber

Stylingoppdrag på Øvre Nyhavna

For noen måneder siden så kontaktet Heimdal Eiendomsmegling meg for å høre om jeg ville være med på et spennende prosjekt. På Øvre Nyhavna ved Lade i Trondheim skal utbygger Heimdal Bolig stå for byggingen av et større område med blokker. Byggingen av boligene skal skje i løpet av en fire års periode. Oppdraget mitt i første omgang var å style visningslokalet som skal stå fast på Øvre Nyhavna i løpet av byggeperioden. Det takket jeg selvfølgelig ja til!

Dette er visningslokalet som nå ligger på Øvre Nyhavna. Tenk at dette er konteinere/brakker som er satt sammen til et stilig, lite funkishus! Tidligere har dette huset ligget ved Lilleby der Heimdal Eiendomsmegling har stått for flere salg som nå er ferdigstilt. 

Slik så visningslokalet ut første gangen jeg var innom. Min oppgave var å innrede lokalet med møbler og interiør slik at det skal se innbydene og hyggelig ut når kundene kommer innom for blant annet salgsmøter, se på prospekter og signere salgskontrakter.

Oppe i 2. etasje skal det være møterom, med en stor terrasse og utsikt utover området der blokkene skal bygges.

Jeg fikk et budsjett å forholde meg til når jeg skulle kjøpe inn møbler og interiør til visningslokalet. Derfor var det viktig at jeg fikk tak i møbler til en god pris og som kunne leveres innen kort tid. For ca en måned siden så begynte jeg å undersøke priser og innhente tilbud. Alle møblene som jeg har har brukt i prosjektet er fra Bloomingville, Nordal, Hübsch og Mr. Plant som er leverandører som jobben min Concret Interiør fører. Alle møblene og interiøret som er brukt i stylingen finnes derfor i nettbutikken til Concret 🙂

Nedenfor kan du se resultatet!

Sofa: Sofa Rox – Stol: IBEX Stol – Plante i hjørnet: Kentia Palm
Stylingoppdrag på Øvre Nyhavna
Lavt sofabordet: Sofabord Cal – Høyt sofabordet: Sofabord Midnight
Stor vase: Vase i glass og gull – Rund vase: Rund vase i gull – Pute: Pute i gul
Stol: IBEX Stol – Putetrekk: Putetrekk i blå velour – Plante i hjørnet: Kentia Palm
Blomster (2 av hver): CoreposisTistelChrystanthemum
Spisestoler: Spisestol Form – Spisebord: Sort Spisebord med messing detaljer
Gulvteppe: Teppe Grand
Servise: NERISkjærefjølDekkserviett
Reol: WIRE-reol – Blomsterpotter: Blomsterpotter på stativ
Planter: 2 stk. Monstera og Ormbunke
Reol: WIRE-reol – Plante: GullrankeVinglassKrydderkverner
Servise: NERIRundt skjærebrettFirkantet skjærebrett
Spisebord: Spisebord mørk brunt – Stol med messing-ben: Spisestol Form
Sorte stoler: Spisestol i sort velour

Trykker du på «Play» ovenfor så vil du se en film av det skisserte området der utbygger Heimdal Bolig skal bygge blokkene. Øvre Nyhavna er et sentralt område midt mellom Dora og Lade i Trondheim – Helt perfekt beliggenhet med tanke på nærheten til byen! Vil du ha mer informasjon så kan du klikke deg inn her: www.øvrenyhavna.no eller kontakte megler Thomas Løbakk.


Få med deg når jeg oppdaterer!

Følg meg på Facebook: hvitelinjer
Følg meg på Instagram: @hvitelinjer / @white.interior1 / @hvitelinjer_crochet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *