Julaften i nytt hus og avisartikkel - HVITELINJER BLOGG
Begivenheter,  Blogg,  Borddekking,  Jul

Julaften i nytt hus og avisartikkel

God jul! Jeg håper dere nyter fine og rolige dager romjulsdager. Det gjør virkelig vi! Når vi bodde i Bergen så reiste vi alltid hjem til familien i Trondheim i julen, og det var alltid et kaos med å få med seg julegaver og baggasje frem og tilbake. Nå når vi har flyttet til Trondheim så har vi hatt en mye roligere jul enn det vi har vært vant til. Det er så ubeskrivelig godt! Å bare dra hjem til sitt eget etter juleselskapene og våkne opp i sin egen seng hver dag. Ungene leker med lekene sine på rommene sine. Og det beste – å feire julaften hjemme i nytt hus for aller første gang…

Julaften i nytt hus og avisartikkel - HVITELINJER BLOGG

På julaften hadde vi besøk av alle besteforeldrene til barna og vi kunne ikke fått en bedre julaften. Maten var helt perfekt, huset var pyntet og klart, og ikke minst så var ungene storfornøyd med julegavene – som jo er det viktigste 🙂 Her er noen bilder jeg tok av huset før besøket kom.

Julaften i nytt hus og avisartikkel - HVITELINJER BLOGG

Julaften i nytt hus og avisartikkel - HVITELINJER BLOGG

Julaften i nytt hus og avisartikkel - HVITELINJER BLOGG
Ser du linselusen Theo som koser seg i sofaen? 🙂

Julaften i nytt hus og avisartikkel - HVITELINJER BLOGG

Borddekkingen på julaften var veldig lik den første borddekking jeg pyntet før jul. Bestikk fra Hardanger Bestikk, glass fra Concret Interiør, fat fra IKEA, bordbrikker fra LindDNA, og ellers mye pynt som granbar, lyslenker og kongler.

Julaften i nytt hus og avisartikkel - HVITELINJER BLOGG

Julaften i nytt hus og avisartikkel - HVITELINJER BLOGG

Julaften i nytt hus og avisartikkel - HVITELINJER BLOGG

Til slutt kan jeg nevne at jeg er å lese i Boligbibelen som er et magasin som følger med Dagbladet i dag. Her kan du lese mine tips om hvordan du kan skape en koselig spa-følelse på badet. Du kan også lese artikkelen på nett her: Slik skaper du spa-følelse på badet.

Ønsker dere en fortsatt fin romjul og jeg håper at dere vil følge meg videre inn i det nye året! Mye spennende er på planen 🙂


Få med deg når jeg oppdaterer!

Følg meg på Facebook: hvitelinjer
Følg meg på Instagram: @hvitelinjer / @white.interior1 / @hvitelinjer_crochet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *