Reklame Hardanger Bestikk /

Er det noe jeg virkelig elsker så er det å pynte og leke meg med bordsettinger. Å sette frem det fineste serviset, glass og bestikk – og ellers tusle rundt i huset og finne frem pyntegjenstander i skuffer og skap. Bordet til jul er den absolutte favoritt borddekking! Her skal det ikke spares på noe og det er alltid gøy å finne ulike temaer å pynte etter. Hvert år bruker jeg å teste ulike bordsettinger en god stund før jul for å få nye ideer til de mange middagene som er i julehøytiden.
I helgen har jeg tatt frem alle kassene med julepynt, så nå er det virkelig julestemning her! I de samme pappeskene fant jeg mye av pynten jeg brukte til borddekkingene i fjor, så da klarte jeg ikke la vær med å prøve-pynte det nye bordet som vi laget for et par uker siden.



Prikken over i’en i en bordsetting er et nydelig og kvalitetsrikt bestikk. Bestikket skal være godt og praktisk å bruke for alle som sitter til bords, samtidig som at det må være lekkert å se på. Et bestikk som tilfredstiller alle disse kriteriene er bestikket TUVA fra Hardanger Bestikk, som jeg har dekket på med her. Bestikket er tidløst og klassisk, og passer veldig fint uansett hvilken stil du ønsker for din bordsetting. Det er like perfekt til bordsettingene til jul der du ikke sparer på noe, eller de mer enkle bordsettingene i hverdagen.

«Det rette bestikket til den rette maten forbedrer ikke bare smaken,
men gjør stas på hele selskapet»
– Hardanger Bestikk


Bestikket Tuva er designet av Per Finne og ambisjonen var å skapet et bestikk som skulle passe alle aldere, uten at det gikk på bekostning av designet. Du kjenner med en gang at dette er et godt bestikk å holde i og kvaliteten er enestående! Bestikket har vunnet flere priser for sin balanse mellom design og unike kvaliteter – så det sier vel sitt…



Akkurat nå står faktisk ribben i ovnen og det lukter helt himmelsk her! Vi har besøk av foreldrene mine, niesen og broren min, og faren min er verdens beste hobby-kokk. Så nå skal vi teste ut årets første jule-bordsetting og spise årets første ribbe. En perfekt start på desember! Ønsker dere en fin første søndag i advent 🙂


Få med deg når jeg oppdaterer!

Følg meg på Facebook: hvitelinjer
Følg meg på Instagram: @hvitelinjer / @white.interior1 / @hvitelinjer_crochet