Det har vært stille fra meg en stund her på bloggen og det skyldes utrolig travle dager i den siste tiden. Det har gått i ett! Jeg har så vidt vært hjemme før jeg har løpt ut igjen, og jeg har brukt hver minste lille tid jeg har hatt ledig til å være med barna. Da er det lett for at blogg og Instagram blir litt nedprioritert.
Men! Før helgen bestemte jeg og samboeren oss for pakke koffertene, ta med oss barna, og hive oss i bilen for en liten «ferie» til Trondheim. Jeg var ferdig på jobb klokken halv åtte på kvelden og klokken ti var vi på vei til Trondheim. Intenst kan man si!
En av grunnene til at vi tok turen nordover var fordi samboeren hadde sett for seg to hus som var til salgs. Vi tenkte at det ikke skadet å sjekke de ut så vi dro på privat visning på lørdag. Det ene huset var så utrolig fint. Perfekt planløsning, perfekt størrelse, perfekt beliggenhet… Det var en drøm! Vi MÅTTE bare ha det!

I går valgte vi å legge inn bud på huset. Det ble en liten budrunde – som er nervepirrende i seg selv, men vi ble de heldige «vinnerne» til slutt! Jeg gråt av glede når megleren ringte. Jeg er så utrolig glad! Endelig skal vi flytte hjem igjen – og inn i verdens fineste hus!
Her kommer et lite bildedryss. Bildene er hentet fra Finn-annonsen.









Jeg hadde aldri trodd at vi skulle være eiere av et hus i Trondheim for en uke siden! Den største grunnen til at vi velger å flytte «hjem» nå er på grunn av barna. Minstemann skal begynne i barnehage og vi vil at størstemann skal bli «etablert» i nærmiljøet før han begynner på skole om 2 år. Både jeg og samboeren er fra Trondheim og det er her vi har all familie. Samboeren har en jobb der han er mye på reise og jeg har vært mye alene med barna her i Bergen, men nå ser jeg frem til å komme «hjem», få litt mer avlasting, og endelig bo nære besteforeldre, familie og venner.
Dette høres kanskje ut som en skikkelig impuls-handling, men det føles så utrolig riktig. Jeg smiler fra øre til øre, og har ikke vært så glad på lenge.
Jeg gleder meg til å sette mitt preg på dette huset og jeg håper at du vil følge meg på veien 🙂