Barn og baby,  Blogg,  Hekling,  Oppskrift

Hekleoppskrift på boblelua

De som fulgte meg på Instragram i påsken fikk kanskje med seg at det ble stor-produksjon av heklede luer i ferien. Jeg hadde egentlig plan om å hekle to luer og trodde jeg skulle bruke hele påsken på det, men de ble ferdig på kun to dager! Så da var det ut å finne nærmeste garnbutikk og hamstre mer garn for disse luene var virkelig gøy å hekle. Når påsken var omme hadde jeg heklet 4 (og en halv) lue 🙂

Boblelua er heklet etter egen oppskrift og jeg har nettopp publisert oppskriftene for salg under NETTBUTIKK. For oppskriften på barn finner du størrelsen 6 – 9 mnd., 9 – 12 mnd., 1 – 2 år og 2 – 4 år. For voksen finner du oppskrift på størrelsen S/M og M/L. Boblelua kan virke liten når du hekler den, men den vil gå ut litt etterhvert.

Hekleoppskrift på boblelua - HVITELINJER BLOGG -

Hekleoppskrift på boblelua - HVITELINJER BLOGG -

Hekleoppskrift på boblelua - HVITELINJER BLOGG -

Fine niesen min Angelica har på seg Boblelua i størrelse 1-2 år. Garnet som er brukt er Lun Ull – Hvit (1002). Et mykt og godt garn i 100 % merinoull.

Hekleoppskrift på boblelua - HVITELINJER BLOGG -

Sebastian har på seg Boblelua som er heklet i størrelse 9 – 12 måneder. Buksen han har på seg er også heklet etter eget design, og er en av oppskriftene jeg jobber med for tiden.

Hekleoppskrift på boblelua - HVITELINJER BLOGG -

I oppskriften har jeg blant annet brukt boble-mønsteret som jeg er helt hektet på! Det er utrolig gøy å hekle og gir en kul 3D-effekt. Vil du lære å hekle bobler så har jeg laget en video som viser hvordan du gjør det på YouTube. På YouTube-kanalen min HVITELINJER finner du også flere andre videoer som viser ulike hekleteknikker – Perfekt til deg om du er nybegynner eller ønsker å lære deg å hekle.

God hekling!


Få med deg når jeg oppdaterer!

Visste du at jeg har en Facebook-side? Her poster jeg hver gang jeg oppdaterer bloggen. Følg meg gjerne her: hvitelinjer
Ellers finner du meg på Instagram: @hvitelinjer / @white.interior / @hvitelinjer_crochet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *