Mulighetene med paviljong er uendelig!

27.03.2018 - 11:39

Reklame for Trademax.no //

Vi skriver snart april i kalanderen og det er perfekt tid til å begynne å planlegge uteområdet. Kanskje du har flyttet til en ny plass med større hage eller ønsker å fornye hageområdet? Da er kanskje en paviljong med i tankene!

Med en paviljong skaper du et eget rom i uteområdet og du trenger ikke gjøre større inngrep på hus og hage. Den er enkel å flytte, og perfekt skjerming mot regn, sol eller vind.

Mulighetene med paviljong er uendelig! - HVITELINJER BLOGG

Paviljonger finnes i alle typer stiler, farger og størrelser, og kan være med å skape en god atmosfære i hagen. Tenk å sitte her til sene kveldstimer og nyte kveldsolen. Kanskje du har pyntet opp med en stor loungesofa, varmelampe, friske blomster, tente lys og lyslenker for å få den ultimate sommer-stemningen. Det er en perfekt plass for å trekke seg tilbake for å ta en pause fra solen. Eller hva med å dekke opp hagebordet og inviter venner til grillkveld for å nyte de herlige sommerkveldene. Mulighetene med paviljong er uendelig!

Mulighetene med paviljong er uendelig! - HVITELINJER BLOGG

Barmuda Paviljongpakke 3×4.

 

Mulighetene med paviljong er uendelig! - HVITELINJER BLOGG

Gazebo inkl. Barbord og 4 stoler

Salget av Paviljonger hos Trademax har økt betraktelig i de seneste årene. De har et stort utvalg av paviljonger i varierende størrelser og farger. De fører paviljonger fra kjente leverandører som BraSaker, Mellby Garden og Dacore. Du kan kjøpe ekstrautstyr som myggnettingen og påbyggingstak- og vegger. Ta en titt på deres utvalg her: Paviljonger.

Forny uteområdet ditt med en paviljong og skap en herlig atmosfære i hagen!


Få med deg når jeg oppdaterer!

Visste du at jeg har en Facebook-side? Her poster jeg hver gang jeg oppdaterer bloggen. Følg meg gjerne her: hvitelinjer
Ellers finner du meg på Instagram: @hvitelinjer / @white.interior / @hvitelinjer_crochet