Mandag igjen, ukene flyr i vei og snart går vi inn i den siste måneden for i år. Det skal bli en av de beste! Sander som nå er 3,5 år har begynt å skjønne dette med jul, feiring og hvem julenissen er, så jeg er sikker på at dette blir en jul vi alle kommer til å huske godt. Nisselua er han allerede funnet frem og nedtellingen til 1. desember har startet.
I helgen tok jeg turen opp på loftet og fant frem jule-eskene. Nå begynner huset å bli julepyntet! Jeg skrev for noen dager siden at vi pyntet til jul 25. november i fjor og det ble visst samme dato i år. Kanskje det vil bli en ny tradisjon? 🙂
Neida, det er ikke alt av julepynt som har kommet opp riktig helt ennå. Noe må vi jo spare til desember også. Juletreet ligger fortsatt i esken sin og foreløpig er det kun stua og kjøkkenet som har fått opp stjerner i vinduet. På verandaen har vi fått opp lyslenkene, så nå er det koselig å titte ut på kveldene. Vi er jo tross alt i den mørkeste tiden av året så da er det jo ekstra fint og koselig når julelysene lyser opp i mørket.
Julepyntet hus og stuebilder - HVITELINJER BLOGG
Julepyntet hus og stuebilder - HVITELINJER BLOGG
Jeg skulle jo selvfølgelig ha delt bilder av et julepyntet hus nå, men her flyter det fortsatt med esker på stuegulvet. Det får heller bli noen bilder av stuen som jeg tok før eskene tok over stuen 🙂
Julepyntet hus og stuebilder - HVITELINJER BLOGG
Julepyntet hus og stuebilder - HVITELINJER BLOGG
Liljene som jeg fikk til bursdagen min for over en uke siden er fortsatt like fine. Liljer er virkelig min favorittblomst. Ikke bare er de vakre å se på og enkle, de lukter også himmelsk. På veggen har også den nye POV-lysestaken jeg fikk i bursdagsgave kommet opp. Tidløs og enkel. Den har allerede blitt en favoritt!
Julepyntet hus og stuebilder - HVITELINJER BLOGG
I dag skal jeg rydde, få oversikt og sortere litt i jule-eskene og pynten. Vi reiser på juleferie tidlig i år så er det ikke alt jeg kommer til å pakke opp. Vi liker det enkelt, gjør vi ikke?

Ha en fin mandag!


Få med deg når jeg oppdaterer!

Følg meg på Facebook for å få med deg når jeg oppdaterer bloggen: hvitelinjer
Eller på Instagram: @hvitelinjer