VINNEREN ER TRUKKET
I samarbeid med Philips er jeg så heldig å annonsere at jeg får gi ut en Philips Hue Go til en av dere her på bloggen! Dette er en trådløs lampe som gjør det mulig å farge veggene dine med opptil 16 millioner farger og naturlige dynamiske effekter. Du kan også laste ned Philips Hue app på din smarttelefon for å kontrollere lampen når du ikke er hjemme eller for å bytte mellom ulike lysstyrker og farger.

Vi har plassert Hue Go oppe på loftet vårt. Rommet blir brukt som en TV-stue og vi ser ofte filmer her på kveldstid. Rommet er svært mørkt og lampen passer derfor godt her oppe fordi vi kan flytte den hvor vi vil uten at den trenger å være koblet til en bryter. Den er også super fordi vi kan kontrollere lysstyrken og skifte farger som vi vil, og når jeg for eksempel vil hekle som jeg ofte gjør på kveldene samtidig som vi ser TV så kan jeg justere lyset etter hvor sterkt jeg vil ha det. Perfekt for å skape en god stemning!

Philips Hue Go er trådløs og er trenger derfor ikke å stå i stikkontakten. Verdien på lampen er 749 kr. Les mer om Philips Hue Go her.

Alt du behøver å gjøre for å delta er å skrive en kort melding i kommentarfeltet her på bloggen om hvorfor DU skal vinne. Du kan skrive hvor du vil ha den eller hva du skal bruke dem til. Et eksempel kan være at du trenger den ute på verandaen/terrassen for å skape en koselig atmosfære eller bruke den som en nattbordslampe.
Vinneren vil bli annonsert neste onsdag, 9. august. Lykke til