Jeg vet ikke om det er det fine været som gjør det eller om jeg har slappet av og samlet ekstra mye energi nå i sommer, men jeg er så sykt motivert for å gjøre nye ting i huset om dagen! Rydde, kaste, fikse, male, endre… Jeg klarer nesten ikke fullføre ett prosjekt før jeg begynner å tenke på det neste!
I forrige innlegg fortalte jeg om barnerommet til Sebastian. Jeg har ikke helt landet på hvordan vi skal gjøre det på rommet, så de planene er lagt litt til siden. Iallefall til over helgen. Hihi.

Bak den sorte dør …

Nå er det rommet som er bak den mystiske, sorte døren som du sikkert har sett mange bilder av på Instagram-kontoen min tidligere. I et lite rom mellom kjøkken og stue har vi et toalett som det ikke er gjort noe med (tror jeg) siden huset ble bygget. Det er bittelite, og består hovedsakelig av en vask og et toalett. Noe mer får du ikke plass til her inne. Vi har et bad til i huset som er større og som blir mer brukt enn dette toalettet, så derfor har vi ikke prioritert eller gjort noe her inne siden vi flyttet inn for litt over ett år siden.

Uff, se på dette da! Vinyl-gulv, trelister og gulne-vegger. Det værste er faktisk at HELE huset var slik før vi flyttet inn! Da kan du tenke deg hvilken jobb vi har gjort, med maling av vegger og lister, og legging av gulv. Så nå er det kun dette rommet som står igjen før vi har vært innom hvert eneste rom i huset å gjort forbedringer.
Så hva kan man gjøre med et så lite rom… Jo, her er det bare å slippe kreativiteten løs 🙂

Her er starten – Jeg har gått berserk med maskeringsteipen 🙂 Planen er at jeg skal male i alle trekantene som jeg har maskert opp. Det skal forbli hvitt i de linjene der maskeringsteipen er. Jeg har mye malingsrester igjen fra tidligere oppussingsprosjekter, så her er planen å få brukt opp det meste. Det blir derfor en blanding mellom flere gråtoner, sort og blått. Ved å bruke malingsrester vil denne oppussingen koste oss minimalt 🙂
Men… Jeg gikk tom for maskeringsteip… Så den ene veggen mangler et par trekanter før jeg kan begynne å male. Så da får vi vente til i morgen og gå til innkjøp av mer maskeringsteip, malekoster og brett. Gulvet vet jeg ikke helt hva vi skal gjøre med enda, noen som vet om vinyl-gulv kan males..?

Ha en fin torsdagskveld, folkens!