Ukategorisert

Trondheim next ?

God onsdag 💛 Her er huset fullt av kofferter, klær og leker – Kaos! Jeg og barna tar en tidlig påskeferie og drar til Trondheim i dag. Sander er helt i hundre og gleder seg til å fly ✈️ Jeg derimot, er veldig spent på hvordan det blir å fly med to små. En liten en i bæresele som helst vil ha mat hele tiden, og en som er midt i trassalderen og skal gjøre alt ting selv. Jeg krysser alt jeg har for at det ikke blir noen forsinkelser og at barna er rolige ☺

Tags og egg fra Felius Design.

Jeg kommer nok til å titte innom dere i løpet av påsken. Jeg er i en skikkelig god «blog mood» om dagen og har mange ideer om blogginnlegg som jeg har lyst to å skrive til dere ☺

Da er det bare å ønske dere GOD PÅSKE når den tid kommer 🐥

#påske #feliusdesign #felius

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *