Ukategorisert

Julefølelse i svart og gull ?

Velkommen julefølelse! 🎄 Siden starten av november har det kriblet i fingrene etter å ta frem julepynten, og endelig! Jeg elsker virkelig julen og den gode stemningen det gir oss. Det er så fint å se hvordan hver og en pynter hjemmene sine, og den koselige stemningen julelysene gir ved å lyse opp når mørketiden er på sitt mørkeste. Her ble juletreet pakket opp allerede forrige onsdag. Alt for tidlig mener de fleste 😜 Jeg kan skylde på at det er første året i nytt hus og at jeg var så spent på hvordan det ville bli. I tillegg drar vi tidlig på juleferie i år, så da er det fint å komme i litt julestemning her hjemme før vi drar ☺️

De blå og hvite putene er pakket bort og puter i svart, hvitt og gull er tatt frem. Det ble en fin og varm kombo mot den mørkeblå veggen vår. Ellers har jeg pyntet med mye lyslenker og stjerner over hele huset. Du finner ikke noe «rødt» eller røde nisser her nei 🎅🏻

En liten linselus ☺️ Sander skjønte ikke hvorfor mamma hadde lagt lysene i sofaen. Hva gjør man ikke for litt stemning i bildene✨

Putene i sofaen er fra H&M Home, lysestaken på bordet er fra Bolia, gullvasene er fra Kremmerhuset og den svarte potten er fra Concret Interiør.

Har du pakket ut julepynten? 🌟

#jul #christmas #juletre #interiør #interior #inspiration #inspo

2 Comments

  • lenerostad

    Koselig julestue! ? Veldig fint hus du har! Fin blogg å «komme over». Syns det er vanskelig å finne fine interiørblogger som ikke blir for «polert» og upersonlig.
    Ikke så mye rødt med meg heller, men jeg greier meg ikke helt uten, så må ha noen puter og pledd i en dyp mørk rødfarge ?

  • Hvitelinjer

    Hei! Tusen takk, så hyggelig du liker bloggen min ☺️ Det er selvfølgelig kjempe fint med rødt også – det er jo tross alt «julefargen» ☺️ Men her hadde det nok blitt litt kræsj med resten av fargene i huset. Tipper det blir fint hos deg ☺️ Lykke til med pyntingen ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *