Barn og baby

Gravid-update (uke 20+4)

Tenkte det var på tide med en liten update om hvordan det går med graviditeten. De som følger meg på Instragram vet at jeg ikke deler så mye privat, men jeg får likevel noen spørsmål om hvordan det går med meg og huleboeren i magen – og det er hyggelig det altså ☺️

I dag er jeg 20+4 uker og over halvveis. Hurra! Utrolig hvor fort tiden flyr i denne graviditeten i forskjell til den forrige. Regner med at jeg ikke er den eneste som føler det som 2. gangs gravid? ? Husker jeg hørte det ofte når jeg var gravid med førstemann, men da følte jeg at tiden gikk super-sakte etter uke 15. For to uker siden var vi på ordinær ultralyd på Haukeland, og fikk nok en gang bekreftet at det er en frisk, liten lillebror i magen ? Samboeren har alltid ønsket seg to gutter og er kjempe glad! Sander begynner også å skjønne at det er en baby i magen til mamma, og snakker og hører på magen om lillebror lager lyd ?

Sander løp rundt i Supermann-drakten sin her en dag og vi benyttet sjansen å knipse noen bilder. Her er bildet vi brukte for å avsløre graviditeten på Facebook.

Kult, ikke sant? ?

Formen er for øvrig fin, eneste noe trøtt og ekstremt sulten til tider. Føler jeg kan gå å små-spise hele dagen ?

Ha en flott kveld videre alle sammen ❤️

​#graviditet #gravid #lillebror #storebror #baby

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *