Spisestue

Prikken over i’en – Nytt maleri

Sponset //

For litt siden la jeg ut ett bilde på Instagram der jeg spurte om det var noen som hadde forslag til hva jeg kunne ha på spisestue-veggen min. Noen dager senere fikk jeg en melding av Mari som gjerne kunne male et maleri til meg. Etter å ha sjekket Instagram-profilen hennes og sett de fine abstrakt maleriene hun har laget fra før, så var jeg ikke i tvil!

Mari spurte om jeg ønsket noen spesielle farger i maleriet. I og med at det skulle henge på en mørk vegg, så ville jeg at hvitt skulle dominere bildet. Ellers ønsket jeg et hint av svart og mørke blå. Det ble perfekt, synes du ikke? ?

Ah, jeg er så fornøyd! Spisestuen fikk et mye mer personlig preg med et maleri på veggen ☺️ Tusen takk, Mari!

Du kan sjekke ut maleriene til Mari på Instagram: @art.mari.ronning og Facebook: Abstrakt kunst

Hva synes du? ☺️


Få med deg når jeg oppdaterer!

Følg meg på Facebook for å få med deg når jeg oppdaterer bloggen: hvitelinjer
Eller på Instagram: @hvitelinjer

6 Comments

 • Hanne

  Hei!
  Jeg har i grunnen bare et spørsmål, men tenkte jeg skulle forklare hvorfor jeg spør også.
  De aller fleste du linker til på instagram har relativt lik stil som deg. Mange av tingene du har, som for eksempel plakater med skrift, kubus lysestake, møbler/tekstiler fra hay, kopper med bokstaver på, svart og hvitt, o.l er jo utrolig vanlig i dag. Jeg synes forsåvidt det er kult, men veldig lite personlig. Jeg lurer derfor på hvorfor du som er så interessert i interiør har en såpass mainstream stil? Jeg mener overhodet ikke å være frekk, men det slår meg som et paradoks at en som er såpass interessert og gjennomført som deg ikke skiller deg ut med din egen stil. Hadde vært kult om du svarte på dette!

 • Hvitelinjer

  Hei Hanne! Takk for at du spør☺️ Faktisk så lette jeg lenge før jeg fant min interiør-stil. Lenge før jeg begynte å dele bilder av hjemmet mitt hadde jeg blanding mellom shabby chic, moderne og alt mulig, og jeg ble aldri fornøyd med hvordan hjemmet var. Det var helt kræsj! Så jeg bestemte meg for å ta en opprydning når vi flyttet til det forrige huset vi bodde i. Det var et funkis-preget-hus og jeg synes stilen "moderne og minimalistisk" passet godt. Jeg fant nye profiler å følge på Instagram som inspirerte meg og begynte å lage "scrapbook" som formet stilen min. Jeg solgte alt annet som ikke passet inn. Etterhvert følte jeg at jeg trivdes i hjemmet, og derfor startet jeg også Instagram-kontoen.

  Jeg forandrer ting hele tiden, flytter rundt. Jeg føler jeg hele tiden utvikler "stilen" min og blir inspirert av andre. Jeg velger ting jeg synes er fint og passer inn i vårt hus. Det er litt som en klesstil ? Men som jeg skriver i blogginnlegget så er jeg endelig fornøyd med spisestuen fordi den har fått et personlig preg. Det er det jeg er ute etter nå når vi har nytt hus, men det er ikke så lett å bytte ut alt det du har fra før. Du må bli kjent med hjemmet først, tenke og planlegge hva som passer ☺️

  Nå ble dette et langt innlegg og kanskje litt utenom det du lurte på ☺️ Men poenget er at jeg føler meg hjemme med denne stilen, den passer godt til huset vi bor i og selv om den inneholder kubus, svart/hvitt, kähler osv. så er det en gjennomført stil som passer til oss og huset vi bor i. Jeg har en del "dyre" design-ting som vises ofte på bildene, så skal det sies at vi handler mye på IKEA, HM Home, Nille osv. også, men det er kanskje bare detaljer som ingen legger merke til ☺️

  Ha en fortsatt fin kveld ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *