Giveaway – Valgfri plakat fra Glimre design

31.05.2016 - 21:52

Jeg vil minne om en fantastisk Giveaway jeg har i samarbeid med Glimredesign. Jeg delte et innlegg for litt siden der jeg skrev om flinke Stine fra Ålesund. Hun selger plakater som passer til alle rom i huset – stuen, soverommet, barnerommet, ja tilogmed kjøkkenet! Disse plakatene er virkelig detaljerte, men samtidig enkle og passer inn til alle og en hver. Du kan delta på instagram-siden min her: @Hvitelinjer . Se etter bildet merket Giveaway 👌 OPS! Trekning allerede i morgen!Så har du ikke vært innom nettsiden til Stine allerede, så anbefaler jeg deg å ta en titt her og ser den flotte jobben hun gjør ☺️

#interior #interiør #giveaway #konkurranse


Notice: get_current_page ble kalt feil. Current page retrieval should be called on or after the `current_screen` hook. Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 0.16.0.) in /home/admin/web/hvitelinjer.no/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778