Testing av 17. Mai-bordet

14.05.2016 - 20:16

Pinsehelgen er godt i gang og vi har fått besøk av familien fra Trondheim. I dag har kost oss ute i det fine været og handlet inn det siste rest, så nå kan vi slappe av og nyte resten av helgen og snart 17. mai.

Ferske blomster, litt 17. mai-pynt og nye lin-servietter var noe av det jeg kjøpte i dag. Lin-servietter har jeg sett etter lenge så jeg ble så glad når jeg endelig fant noen perfekte. De er fra Home & Cottage. Det meste av pynt kjøpte jeg på Nille og Søstrene Grene.

Med så mye fint i handleposen, så klarte jeg ikke å vente med å «teste» ut nasjonaldag-bordet 😄 Kanskje borddekkingen ble «a little too much», men det ga meg en ganske grei pekepinn på hvordan jeg vil pynte på dagen. Her er noen smakebiter 🇳🇴🌿


Få med deg når jeg oppdaterer!

Følg meg på Facebook for å få med deg når jeg oppdaterer bloggen: hvitelinjer
Eller på Instagram: @hvitelinjer


Notice: get_current_page ble kalt feil. Current page retrieval should be called on or after the `current_screen` hook. Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 0.16.0.) in /home/admin/web/hvitelinjer.no/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778