Love these days ☀️

12.05.2016 - 21:50

Ah, for noen dager vi har hatt i Bergen altså ☀️ Ser store deler av landet har like mye sol – er det ikke herlig? ☀️Her er noen bilder fra i går kveld da solen flommet inn i stuen vår. Så herlig å ha store vinduer som slipper mye lys inn. Jeg kan ikke få sagt det nok hvor utrolig fornøyd jeg er med gulvet. Merker det reflekterer mye lys inn i rommet ☺️

I dag har jeg ryddet og vasket hus, så nå er vi klar for storinnrykk i morgen. Min mor, far, bror, svigerinne og lille niese på 6 måneder kommer fra Trondheim og skal feire pinse og 17 mai med oss. Det blir så koselig! Pappa er en super hobby-kokk, så du skal ikke se bort i fra at det dukker opp noen matbilder på bloggen i løpet av helgen ☺️Ha en fortsatt fin kveld 💛


Notice: get_current_page ble kalt feil. Current page retrieval should be called on or after the `current_screen` hook. Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 0.16.0.) in /home/admin/web/hvitelinjer.no/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778