Påsken over – Nå begynner morroa ✌️

28.03.2016 - 19:18

Påskeferien er over tror denne gang – tiden går fort når vi har det gøy! 🐣 Vi har hatt en fin ferie med familien i Hemsedal. Været har vært så-som-så, men vi har kost oss masse med grilling, god mat, kortspilling, slalåm, langrenn og aking for store og små ☺️ Legger ved noen bilder av hytta vi leide 👌 Utsikten var helt magisk 😍✨

Nå er det tilbake til hverdagen og endelig skal alt gjøres klart for flytting! 📦 Det er håndverkere som jobber i huset for tiden og målet deres er å bli ferdig uken her. Vi håper derfor å få flyttet det meste av tingene og muligens flytte inn neste helg 👏 Blir så spennende! Gleder meg sånn til å vise dere alle prosjektene mine! ✌️ Ha en god kveld 💛


Notice: get_current_page ble kalt feil. Current page retrieval should be called on or after the `current_screen` hook. Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 0.16.0.) in /home/admin/web/hvitelinjer.no/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778