Inspirasjon fra Pinterest ✨

18.03.2016 - 22:08

Ah, jeg elsker virkelig Pinterest 🙏 Her finner jeg mye av inspirasjonen til hjemmet og jeg kan sitte timesvis og drømme meg bort i fine hjem og bilder. I forskjell til Instagram så er det lett å lagre bildene og samle favorittene i ulike mapper. Du finner alt mulig som fashion, hår og makeup, biler, mat, – ja, egentlig alt mulig som det går an å ta bilde av. Du kan søke opp min profil om du vil, jeg heter selvfølgelig Hvitelinjer og min profil handler om interiør – hadde du trodd noe annet? 😄Formen min har blitt bedre etter å vært sengeliggende det siste 1,5 døgnet🤒 Så i morgen må leiligheten shines og baggen pakkes før turen går til Hemesdal på søndag ❄️🐣Ha en fortsatt fin fredagskveld ❤️Bildene er hentet fra Pinterest #interiør #inspirasjon


Notice: get_current_page ble kalt feil. Current page retrieval should be called on or after the `current_screen` hook. Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 0.16.0.) in /home/admin/web/hvitelinjer.no/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778