Vår i stuen 🌿

16.03.2016 - 20:01

Det sikreste tegnet på at våren er kommet må være når tulipanene dukker opp i butikken 🌿 Disse tulipanene fikk jeg i helgen og de er like fine, selv om de springer alle veier 😄

I Bergen har vi virkelig fått smake på våren med 13 grader og knall sol i dag ☀️ Og det er så deilig at det er lyst ute til nærmere 7 på kvelden! Håper bare ikke fin-været blir brukt opp før påsken kommer… 😄🐣

I dag fikk vi også melding om at gulvet til ny-huset er kommet. Ah, det er virkelig det fineste gulvet som finnes 🙏 Jeg er så lei av det «gule» eike-parkettgulvet vi har nå. Så mine tanker for det nye huset er at det ikke skal være noe gul-skjær hverken på vegger, gulv eller noe plass som helst! 😄 Kanskje jeg legger ut et innlegg om gulvet senere i kveld ☺️

Ha en fin onsdagskveld! 💛

#interiør #hay #skeidar #stue #livingroom


Notice: get_current_page ble kalt feil. Current page retrieval should be called on or after the `current_screen` hook. Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 0.16.0.) in /home/admin/web/hvitelinjer.no/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778