Mystical Paris ✨

14.03.2016 - 20:36

Da er maling til huset klart og det er ingen vei tilbake 🙈

Helt siden vi bestemte oss for å flytte så har vi hatt planene klare for hvordan vi vil ha det. Hele huset skal males innvendig og da er det en fin mulighet å male litt farge på vegger her og der. I forskjell til hvordan vi har det nå der alle vegger er hvite, så er jeg sikker på at hjemmet får et mye mer hjemme-koselig og personlig preg med litt farge på enkelte vegger.

Så da er det vel på tide å avsløre vegg nr. 1 og den absolutt viktigste veggen i huset…. Den ene stueveggen skal få fargen Mystical Paris fra Nordsjø. Det er den mørkeste blåfargen fra Nordsjø og jeg er sikker på at den blir fin i den lyse stuen vår. Fargen er veldig lik som på bildene nedenfor.

Så hva synes dere? ☺️

Bildene er hentet fra Pinterest.

#nordsjø #maling #interiør #stue #inspirasjon #oppusning #sponset


Notice: get_current_page ble kalt feil. Current page retrieval should be called on or after the `current_screen` hook. Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 0.16.0.) in /home/admin/web/hvitelinjer.no/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778