Påskestemning i hus 🐣

13.03.2016 - 20:23

Tenk at det er en uke til påske! 🐣 Jeg synes ikke det var lenge siden vi pakket bort julepynten 🙈 Tiden flyyyr!Vi drar til Hemsedal neste søndag og blir borte hele påsken. Derfor tenkte jeg at det var helt innafor å ta frem påskepynten i dag 🐣 Jeg har ikke så mye pynt, siden vi som regel ikke er hjemme i påsken, men litt påske-feeling må vi ha hjemme også ☺️ De små eggene og løk-plantene er kjøpt på Mestergrønn. Og likt som i julen, så er trollgreinen veldig kjekk å pynte på ☺️🌿Har du tenkt å pynte til påske? 🐣


Notice: get_current_page ble kalt feil. Current page retrieval should be called on or after the `current_screen` hook. Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 0.16.0.) in /home/admin/web/hvitelinjer.no/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778