Om meg

Hei!

Jeg heter Katrine Lindgjerdet og er 28 år. Jeg kommer opprinnelig fra Trondheim, men har nå bodd i vakre Bergen i de seks siste årene. Her bor jeg med min samboer Vegard, våre gutter Sander som er født i mai 2014 og Sebastian som er født i januar 2017, og chihuahua’en Theo på 9 år.

Min store lidenskap er interiør og design. Jeg har vært interessert i interiør helt siden barndommen. Barnerommet mitt fikk ofte gjennomgå utskiftinger av farger og materiell – til mine foreldres store fortvilelse 🙂 Jeg har vært innom mange stilarter, men i de siste årene har jeg vært tro mot det moderne og minimalistiske. Jeg elsker spesielt norsk og dansk design.

Jeg har også alltid vært glad i å ta bilder, og kombinasjonen fotografering og interiør ble i februar 2015 til at jeg opprettet Instagram-kontoen @hvitelinjer. Jeg begynte å ta bilder av vår daværende leilighet og fikk mye god respons. Siden den gangen har jeg så og si daglig delt bilder av vårt hjem og synes det er like gøy i dag som den gang å få tilbakemeldinger på det jeg poster.

I tillegg til @hvitelinjer som per dags dato har over 88.000 følgere, startet jeg i juni 2015 Instagram-kontoen @white.interior. Her deler jeg inspirasjon innen stilen moderne og minimalistisk, og krediterer eieren av bildet. Kontoen har vokst i full fart og har per dags dato over 400.000 følgere.

Når jeg skal slappe av og koble helt ut, så tar jeg frem min andre hobby – nemlig hekling. Jeg elsker å hekle og hekler stortsett etter egne oppskrifter. Jeg selger også noe av det jeg lager, da spesielt vognleker og figurer. Du kan se prosjektene mine på Instagram-kontoen @hekleskatter.

Du kan gjerne følge meg på følgende sider:

Håper du har blitt litt bedre kjent med meg, og at du liker bloggen min! Du kan kontakte meg her her om det er noe du lurer på 🙂