Om meg

Hei!

Jeg heter Katrine Lindgjerdet og er 28 år. Jeg kommer opprinnelig fra Trondheim, men har nå bodd i vakre Bergen i de seks siste årene. Her bor jeg med min samboer Vegard, våre gutter Sander som er født i mai 2014 og Sebastian som er født i januar 2017, og chihuahua’en Theo på 9 år.

Min store lidenskap er interiør og design. Jeg har vært interessert i interiør helt siden barndommen, og barnerommet mitt fikk ofte gjennomgå utskiftinger av farger og materiell. Mitt første store møbel jeg kjøpte selv, var en sofa med kuskinn for konfirmasjonspengene mine 🙂 Jeg har vært innom mange stilarter, men i de siste årene har jeg vært tro mot det moderne og minimalistiske. Jeg liker det enkelt, og det gjenspeiles likeså i klesstilen min som i interiøret. Jeg er spesielt svak for norsk og dansk design.

Jeg har alltid vært glad i å ta bilder, og kombinasjonen fotografering og interiør ble i februar 2015 til at jeg opprettet Instagram-kontoen @hvitelinjer. Jeg begynte å ta bilder av vår daværende leilighet og fikk mye god respons. Siden den gangen har jeg så og si daglig delt bilder av vårt hjem og synes det er like gøy i dag som den gang å få tilbakemeldinger på det jeg poster.

I tillegg til @hvitelinjer som per dags dato har over 88.000 følgere, startet jeg i juni 2015 Instagram-kontoen @white.interior. Her deler jeg inspirasjon innen stilen moderne og minimalistisk, og krediterer eieren av bildet. Kontoen har vokst i full fart og har per dags dato over 400.000 følgere.

Når jeg skal slappe av og koble helt ut, så tar jeg frem min andre hobby – nemlig hekling. Jeg elsker å hekle og hekler stortsett etter egne oppskrifter. Jeg selger også noe av det jeg lager, da spesielt vognleker og figurer. Du kan se prosjektene mine på Instagram-kontoen @hekleskatter.

Som du ser, jeg har nok av interesser å holde på med! Den beste tilbakemeldingen jeg kan få er at jeg inspirerer andre. Så mitt mål med denne bloggen er at du blir inspirert, kanskje av vårt hjem eller av mine hekleprosjekter 🙂

Du kan gjerne følge meg på følgende sider:

Du kan kontakte meg her her om det er noe du lurer på 🙂