Det har tatt helt av etter at jeg postet innlegget Kjøping av følgere på Instagram – det skjer!. Meldingsboksen min på Instagram ble bombandert med meldinger og jeg har brukt store deler av det siste døgnet til å svare. Jeg ante ikke at det skulle ta helt av! Jeg har fått mange støttende meldinger, men også noe kritikk. Jeg vil si at det eneste jeg ville med dette blogginnlegget var å bevisstgjøre dette med at kjøping av følgere faktisk skjer.

Det var ikke en oppfordring til å ta helt av og mistenke hverandre. Er det en konto som har holdt på lenge og som har hatt en grei stigning, så det er ingen grunn til å mistenke denne. Kontoer som ofte blir delt hos andre og på interiør-kontoer er også naturlig at vokser fort.
Jeg håper at følgere og bedrifter/samarbeidspartnere har dette i bakhodet, og kanskje er litt kritisk om de ser at enkelte kontoer vokser i full fart. Er du mistenksom på en konto så ta heller kontakt med personen direkte og be om å få se «innsikt». Det viser en grei oversikt om økningen er naturlig eller ikke.

For min del er diskusjonen nå avsluttet. Jeg håper at vi kan se fremover og gå tilbake til den hyggelige stemningen som det til vanlig er på Instagram. Og jeg beklager til dere som synes dette var helt uinteressant! Jeg har absolutt ingen plan om å endre bloggen til noe «media»-blogg, så jeg håper ikke dere flykter i vei på grunn av disse to innleggene 🙂

Jeg legger ved noen bilder av spisestuen og det lille vi så av solen i dag. Vi har fjernet String-hyllen som hang borte i hjørnet så nå kommer Tray-lampen bedre frem på bilder. Det er så koselig å tenne lysene som er oppå lampen nå når det er mørkt på kveldstid.

Ønsker dere en fin mandagskveld og GODT VALG 🙂

Følg meg på Facebook: hvitelinjer
Følg meg på Instagram: @hvitelinjer