Som mange av dere vet så driver jeg kontoen @white.interior i tillegg til min «private» @hvitelinjer på Instagram. Forrige fredag delte jeg et bilde på @hvitelinjer der jeg skrev at de som ville kunne legge igjen en liten kommentar på bildet og få en sjanse til å bli delt på @white.interior. I tillegg kunne de også tipse om noen de synes fortjente å bli delt på kontoen. Responsen var stor!
Mange har mistet mye av motivasjonen på Instagram i det siste på grunn av nedgang eller stagnering av like’s og følgerantall. Det har pågått i noen måneder nå og jeg har lest om flere som vurderer å gi opp fordi de ikke føler de får samme feedback som tidligere. Det er trist! Og jeg vet selv hvor demotiverende det er med tanke på all den tiden vi bruker på å holde en slik Instagram-konto «vedlike».
fremsnakk - hvitelinjer

Jeg fremsnakker!

Etter forrige fredag har jeg grublet på en ide. Når jeg så hvor mye glede og fine ord som ble sagt om hverandre i kommentarfeltet så tenkte jeg – dette må jo være en god ting å gjøre oftere! Å gi hverandre fremsnakk!
Derfor har jeg tenkt å starte «Jeg fremsnakker»! Hver fredag fremover poster jeg et bilde på @hvitelinjer der jeg gir alle muligheten til å gi fremsnakk til noen som fortjener det. Det kan være kontoer som har få følgere og som trenger et push, gamle kontoer som har forsvunnet i mengden, noen som har gjort en god gjerning, hvem har inspirert deg, hvem var den første du fulgte, osv. Det trenger heller ikke å være en ren interiørkonto du fremsnakker. Så lenge profilen er åpen (ikke privat).
Om du velger å gi fremsnakk til en eller ti, det er helt opp til deg. Og det er selvfølgelig også lov å gi fremsnakk til seg selv om man føler for det. Kanskje du er helt ny og ønsker å bli oppdaget?

Så hva godt kan jeg gi tilbake til dere?

Jo, jeg er så å glad jeg har @white.interior! Jeg ønsker nemlig å plukke ut noen hver uke, minst fire profiler, som jeg deler på @white.interior. Her deler jeg både den som gir og den som får fremsnakk.
fremsnakk - hvitelinjer

Tagg bildene dine med #jegfremsnakker

I tillegg til å poste bildet med «Jeg fremsnakker» på fredager, så vil jeg også ta i bruk hashtaggen #jegfremsnakker på Instagram. Det vil si at du kan dele dine egne bilder eller dele andres bilder på din konto, og tagge #jegfremsnakker. Jeg kommer til å dele fra denne taggen og poste på @white.interior i løpet av hele uken.
fremsnakk - hvitelinjer

Historien om @white.interior

Jeg har ikke skrevet så mye om @white.interior på bloggen før, så til slutt tenkte jeg å fortelle litt om den. Noen husker kanskje @hltips for ca 2 år tilbake? Det var navnet kontoen fikk først når jeg startet den sommeren 2015. Jeg opprettet den fordi jeg savnet en inspirasjonskonto som kun besto av stilen minimalistisk og skandinavisk. I starten holdt jeg den helt anonym, og det tok litt tid før jeg avslørte at det var meg, @hvitelinjer, som sto bak.
En annen grunn til at jeg opprettet kontoen var fordi jeg selv synes det var så gøy å bli delt på slike interiør-kontoer. Jeg hoppet i sofaen hver gang jeg ble delt av noen, og den gleden ønsket jeg å gi andre også. Om du vil bli «stor» interiørkonto så er du avhengig av at andre deler bildene dine på andre sine kontoer. Jeg håper at jeg har hjulpet mange å bli oppdaget ved at de er blitt delt på @white.interior 🙂
I det siste året har @white.interior økt utrolig mye og den er nå oppe i 432.000 følgere. I den siste uken har kontoen blitt eksponert for over 10 millioner stykker! Og det er på 1 UKE! Det er helt utrolig!

Jeg kickstarter dette «konseptet» i dag og poster et bilde på Instagramkontoen min i kveld. Bli med da vel! Tenk igjennom hvem du synes fortjener litt ekstra fremsnakk og post det på bildet jeg publiserer med teksten «Jeg fremsnakker». Bruk også #jegfremsnakker på bildene dine i løpet av uken, så er det sjanse for at du blir delt på @white.interior 🙂
Følg meg på Facebook: hvitelinjer
Følg meg på Instagram: @hvitelinjer