Sebastian 5 måneder

27.06.2017 - 14:07

Hei dere! Så deilig å våkne til sol og blå himmel i Bergen i dag 🙂 Det er faktisk første sol-dag nå i juni! Det har regnet hver bidige dag! Men hva kan vi forvente, Bergen..? Hagemøblene våre står fortsatt så og si ubrukt, så nå håper jeg go’været holder så vi får sittet litt ute på verandaen fremover.

Enda en grunn til å være glad i dag, er at lille fine Sebastian er 5 måneder i dag 🙂 Vi hadde litt trøbbel i starten med våkennetter og skriking, men nå har vi fått en blid og fornøyd gutt. Se på han her da 🙂

Han snur seg fra mage til rygg og tilbake igjen, og ligger aldri på samme plass. Det er nok ikke lenge til han begynner å bevege seg fremover. Griper etter ting og babler mye. Åå, hvor ble det av lille-babyen min?

Til slutt må jeg vise noen av mine siste hekle-prosjekter. Det er disse figurene til babygymen til Sebastian 🙂

Vil du se mer av mine hekle-prosjekter så kan du søke opp @hekleskatter på Instagram. Jeg tar på meg oppdrag på å lage figurer, vognleker, og andre små hekleprosjekter 🙂

Nå skal vi ut å nyte solen. Ha en fin tirsdag!