Anleggsmaskin-bursdag (bildedryss)

29.05.2017 - 21:43

Hei dere! Jeg har vært litt fraværende i sosiale medier i de siste dagene, og det med god grunn! Vår blide, fine, fantastiske storebror i huset fyller 3 år i dag 🎉 Vi har feiret med bursdagsselskap her i Trondheim i hele helgen. En blid og fornøyd kar har fått akkurat det han ønsket seg. Blant annet balanse-sykkel, sparkesykkel, verktøy, og selvfølgelig en haug med anleggsmaskiner 🙂

I blogginnlegget jeg skrev før helgen så røpet jeg at vi skulle ha anleggsmaskin-tema til en av bursdagsselskapene. Du kan lese om inspirasjonen til bursdagen her. Så med god hjelp av mine foreldre så ble hele leiligheten deres forandret til en «byggeplass». Nedenfor kommer et lite bildedryss 🙂

Middagen. Siden bursdagen startet i 4-tiden så ville vi servere en lett matbit før «feiringen». Vi grillet pølser og mini-hamburgere, og hadde masse forskjellig tilbehør til.

Hihi, kransekaken her er en historie for seg selv 🙂 Vi skulle egentlig ha den til 17. mai , men skuffelsen var stor når vi så at hele kaken var skeiv…! Nå derimot, passet den jo perfekt når vi kunne bruke den som pynt. Ser du at anleggsmaskin drar den med seg? 🙂

Her ser du bordet før vi dekket på. Vi har laget en gul veistripe ved å klippe opp gule ark.

Krone er selvfølgelig obligatorisk når man fyller 3 år, og denne er laget på en kjempe enkel måte. Jeg tenkte å vise dere hvordan i et eget blogginnlegg.

Kakebordet. Vi var til sammen 17 stykker, og serverte 3 kaker og haug med godis. Kakene vi laget var Pavalova, Brownies og langpanne sjokoladekake.

Gaveposer. Ideen med en spade i hver gavepose kan du lese om i forrige innlegg. Spadene kostet kun 7 kroner og er kjøpt hos Ekstra Leker. Enkelt og billig!

Til og med godteriet passet til temaet 🙂 Smash og gule bananer servert på et stort fat.

Anleggsmaskin-kake. Denne var veldig gøy å lage! Også så enkelt da gitt! Her har vi baket en vanlig langpanne-sjokoladekake med fyll. Deretter har vi kuttet av det ene hjørnet og plassert det på toppen av det andre hjørnet, slik at det blir flere lag. Rundt kaken har vi lagt knust oreo-kjeks og plassert maskiner litt rundt hvor det passet seg 🙂

Så til slutt et bilde av gla’gutten vår 🙂 En meget fornøyd gutt etter 2 dager med feiring 🙂

 

Hva synes du om temaet? 🙂