23. Mai

23.05.2017 - 22:12

Hei dere! Titter innom for å ønske dere en fin tirsdagskveld 🙂 Her er ikke formen på topp. Jeg våknet opp med feber og vond hals, og det har ikke blitt noe bedre i løpet av dagen. Krysser alt jeg har for at jeg ikke smitter barna. Sebastian har ennå ikke vært syk siden han kom til så håper virkelig at morsmelken «gjør jobben sin» og hjelper godt på imunforsvaret hans.

 

Selv om jeg ikke føler meg tipp-topp så kan jeg ikke legge meg under dynen og vente på å bli frisk. Jeg har fortsatt to små som må aktiviseres – vi er jo tross alt på ferie! Så da var det bare å ta på seg mye klær, surre et stort skjerf rundt halsen, og ta med seg barna ut på lekeplassen.

Jeg skal snart finne sengen og håpe at formen blir bedre til i morgen. Det nærmer seg 3-årsdag til Sander så det er en del planlegging som må gjøres. Han ønsker seg gravemaskin-tema, så vi får se hvor kreativ moren er denne gangen…

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld !