Endelig kan jeg presentere dere for min nye blogg! Jeg er så utrolig stolt! Det er fortsatt litt smådetaljer som skal på plass litt her og der, men jeg er veldig fornøyd med designet og layouten på den nye siden min.
Jeg har lenge forsøkt å få bloggen over til en ny blogg-plattform på egenhånd, men jobben skulle bli vanskeligere enn jeg trodde. Jeg ville flytte bloggen uten å miste alle de tidligere innleggene jeg hadde skrevet og samtidig finne en plattform der det var lett å sette opp eget design og enkelt å poste innlegg. Valget falt på WordPress, og i de siste ukene har jeg fått profesjonell og mye hjelp fra Trondheims firmaet SocialGrab AS. Noen flinke folk som har utrolig mye kunnskap om sosiale medier og markedsføring. Jeg er så utrolig takknemlig for hjelpen jeg har fått!

Med en så fin blogg og side så blir man ekstra motivert til å dele. Bloggen vil fortsatt hovedsakelig dreie seg om interiør og inspirasjon, men det vil nok omhandle mer om meg og min hverdag også.  Dette er noe jeg virkelig vil satse på, så jeg håper du vil følge meg på veien videre 🙂