Dåpsoutfit og dåpspynt 💙

26. april 2017

Det blir mye dåpssnakk om dagen – håper dere tåler det 😊 Dette blir nok siste innlegg om dåpen til Sebastian og her vil jeg vise dere pynten jeg heklet og dåps-outfiten til lillemann.

Det er ikke mer enn ca. 2 måneder siden jeg lærte meg å hekle. Jeg har skrevet om min hekledilla tidligere. Jeg bestemte meg for å hekle pynt til dåpen kun 1,5 uke før dåpen og skal si det ble travelt på slutten! Jeg heklet fra tidlig morgen til sen kveld, og hadde jeg visst at det skulle ta så lang tid, så hadde jeg nok startet for mye, mye tidligere.

Ballene er heklet i ulike størrelser. Jeg har prøvd meg frem og brukt oppskrift av eget hode.

Det som tok lengst tid var vimplene med «Sebastian». Tanken med alt jeg laget var at det kan brukes igjen, og vimpelene blir perfekt på barnerommet til Sebastian når det er ferdig.

Den stilige figuren ved navn «Melvin» er heklet fra boken «Hekle en venn» av Anette B. Andreassen.

«Onkel Modulf» er også fra boken «Hekle en venn». Dyrene i boken her har de kuleste navnene 😄

Ah, den fargen her 😍 Lys, lys grå med et hint av blått. Dette hadde Sebastian på seg etter kirken. Jeg har ei veldig flink mor som strikker, og dette strikket hun på kun èn uke! Go’klompen-jakke, Kjekkasromper, sokker og tilogmed smokkesnor er fra oppskrifter i Klompelompe -bøkene og heftene. Bodyen er fra NoaNoa.

Vet du at jeg har en egen hekle/strikke-konto på Instagram? Kontoen het tidligere @strikkeskatter, men jeg har nå endret den til @hekleskatter. Her legger jeg ut bilder av alle prosjektene mine og viser alle de flotte strikkeplaggene moren min strikker. Jeg har også begynt sånn smått og hekle vognleker på bestilling. I startfasen gir jeg litt ekstra rabatt på det jeg hekler. Se mer på @hekleskatter og ta kontakt med meg via Instagram eller e-post om du er interessert ☺️

Ha en fin onsdag 💛#hekling #hekle #dåp #dåpsoutfit #inspirasjon #diy #hekleenvenn #Klompelompe #strikking #strikk #strikkeplagg #heklingpåbestilling