DIY – PomPom’s (video)

23.04.2017 - 20:02

God søndag 💛 Har dere hatt en fin helg? Jeg har fått mange hyggelige tilbakemeldinger på Facebook og Instagram om innlegget jeg skrev om dåpen til Sebastian. Det er så koselig! Å høre at jeg kan inspirere andre gjør meg så utrolig glad ☺️

Jeg har også fått en del spørsmål om hvordan vi laget Pom-Pom’sene som ble brukt som bordpynt. Jeg tenkte derfor å vise dere hvordan i dette innlegget. Det er min flinke og kreative svigerinne Karen som har laget pom-pom’sene til dåpen og som har lært meg dette, så all kred til hun ☺️

Alt du trenger er saks, serviett og en tråd (helst i samme farge som servietten). Det er best å bruke ensfargede servietter.

Jeg har laget min første YouTube-film 😄 Jeg fant ut at det var enkleste måte å vise hele prosessen 😊

Disse er perfekt til å bruke i enkel bordsetting, eller til begivenheter som dåp, konfirmasjon eller bryllup. Spør meg gjerne i kommentarfeltet om du lurer på noe ☺️

#bordsetting #diy #pompom #pompoms #inspirasjon #inspiration #decor #dekorasjon #konfirmasjon #dåp #bryllup