Hei dere! Tenkte det var på tide med en aldri så liten gravid-update ☺️ I dag er jeg 27+6 uker og inne i 3. trimester. Helt utrolig hvor tiden flyr! Føler det var som i går at jeg fant ut at jeg var gravid og vipps er det under 3 måneder igjen til termin!

Formen min er stortsett fin ☺️ Det eneste er at jeg har lavt blodtrykk og kan få blodtrykksfall nå og da. Litt ekkelt å kjenne at det dotter for ørene og at jeg nesten besvimer helt plutselig. Også er det denne trøttheten da… Jeg er helt avhengig av de små ettermiddagshvilene hver dag og likevel sovner jeg på sofaen utpå kvelden. Samboeren er helt fortvilet over at vi ikke kan se en hel film uten at jeg sovner ? Jaja, ingen bekkenløsning i allefall så jeg håper jeg slipper unna det i dette svangerskapet også ☺️
Det er en svært aktiv kar i magen og han sparker til alle døgnet tider. Beste følelsen ❤️ I de siste dagene har jeg kjent noe som virker som hikke også, men litt usikker på om det er litt tidlig å kjenne. Noen som vet? På slutten av forrige svangerskap husker jeg Sander hikket hver eneste kveld kl 23 og at det var umulig å sove ?
Jeg fant et bilde når jeg var 29+0 i forrige svangerskap. Jeg hadde egentlig en følelse på at magen var større nå, men når jeg sammenligner bildene så ser magene ganske like ut ☺️ Gøy å se!

Vi har så smått startet planlegging av barnerommet til lillebror. Merker at jeg er mer avslappet med å få det ferdig før fødsel nå enn med førstemann. Med Sander var det meste handlet inn og barnerommet klart før uke 25 ? Nå har vi så vidt begynt å tenke på hva vi har fra før og hva som må kjøpe inn. Uff, stakkars lillebror ? Vi har selvfølgelig mye fra før, og Sander sov på vårt rom til han nærmet seg 9 måneder, så da regner med det samme vil skje med lillebror. Derfor ingen stress – foreløpig! ?

Se på den nydelige plakaten jeg fikk tilsendt fra flinke Tina Rensel ? Den vil bli perfekt på barnerommet til lillebror! Plakaten heter Lille Løve og det morsomste var at det fulgte med en liten, søt historie i pakken fra Tina. Utrolig skjønn! Lille løve er forresten en del av en kunstserie for barn som Tina har laget. Hun er i startfasen og jeg anbefaler på det varmeste å ta en titt på nettbutikken hennes www.tinarensel.com eller søk opp @artby_tinarensel på Instagram. Kanskje en fin julepresang å gi til sønnen/datteren, barnebarnet eller tante/onkelbarnet, som har alt? ?

Ønsker dere en fin onsdagskveld ?

#gravid #pregnant #svangerskap #baby #barnerom #sponset